Gäst
Logga in

Dreamtrack 2013

2013-04-11 /Fredrik P


I stort sätt alla medlemmar i Vmjf besökte DT-13 i Habo den 3 helgen i Mars på ett eller annat sätt. Några av oss deltog hela helgen med moduler,  medan andra deltog endast någon dag eller två.

I år var det premiär för en ny ljus lokal på ca 800 m2, det ända gruset i maskineriet var väl värmen den första dagen.

Tre banor var planerade, två stycken N skala ( American N och N-RE)  och en H0 bana (blandat MMM-2R och FREMO-RE.

Byggnationen av banorna började på allvar ca 16.00 på tordagen, det som var kvar till fredagsmorgonen var elen. Så snart funtionstest mm var klara började tågen rulla ut under fredagmorgonen.

Största stationen på H0 sidan var Leifboda.

 

 

På lördagen kördes publikkörning vilket var välbesökt, samtidigt som en del handlare hade slutit upp för att locka fram lite köplusta hos alla. Den publika körningen var över vid 15.00 och efter välbehövlig paus, kördes trafikspel nr 3 igång.

Trafikspelen var väl planerade och hade sina utmanningar av olika slag, tackvare förekomsten av borde stora och mindre trafikplatser passade spelet för alla kunskapsnivåer från nybörjare till dom riktigt garvade trafikspelsrävarna.

Totalt kördes 4 spel under helgen.

Vi tackar arrangören för 2013 och ser fram emot 2014 då DT arrangeras i ny regi, för under helgen togs beslut om att ModulSyd ska bilda förening.

 

 

Här följer lite bilder och videoklipp från träffen.

 

https://youtu.be/p-z_Y1Mkq-g

 

www.youtube.com/embed/RIwh8cSIQdQ

 

 

Tackar för vissat intresse!